Телерик започва безплатни обучения за напреднали

Семинарите за напреднали разглеждат най-новите подходи и инструменти за разработка на уеб и мобилни приложения

Семинарите за напреднали разглеждат най-новите подходи и инструменти за разработка на уеб и мобилни приложения

Пролетният сезон на поредицата безплатни семинари за софтуерни инженери „Telerik Academy Plus”, част от образователната инициатива на компанията, започва с обучение на тема JavaScript.next, което ще се проведе тази събота в учебния център в София.

Следващите семинари – през април, май и юни – ще бъдат посветени на разработката на игри. „Telerik Academy Plus” цели да даде възможност за допълнително обучение на разработчици с опит, които искат да придобият нови технически умения и да се запознаят с актуалните тенденции в програмирането.

За разлика от материала в редовните курсове в Академията на Телерик, който е насочен към начинаещи програмисти, съдържанието на семинарите е за напреднали и разглежда най-новите подходи и инструменти за разработка на уеб и мобилни приложения. Участието е безплатно, след предварителна регистрация на уебсайта на инициативата, уточниха от Telerik: A Progress Company.

Обученията, които се водят от лектори в Академията на Телерик, се записват на видео и се споделят на уебсайта за свободно гледане. Всяко обучение се посещава от около 120 участници.

Telerik Academy Plus стартира през юни 2014 г. В рамките на инициативата досега бяха представени Twitter Bootstrap, програмният подход Reflection, новите версии на езика C#, средата за програмиране Visual Studio, една от най-известните библиотеки от инструменти за потребителски интерфейс (UI) и функционалности за JavaScript – Telerik Kendo UI, както и платформата за създаване на приложения ASP.NET, езикът Python и др.

Близо 90% от участниците в семинарите посочват, че придобитите умения и знания от обученията ще допринесат към професионалното им развитие, сочат резултатите от анкета.

Коментари по темата: „Телерик започва безплатни обучения за напреднали”

добавете коментар...

  1. Хм

    Въведение в python е доста advanced.

Коментар