Skype Translator – вече свободно достъпен

УПредимсто на Skype Translator е способността му да се самообучава на базата на потребителския опит

Предимсто на Skype Translator е способността му да се самообучава на базата на потребителския опит

Microsoft премахна ограниченията за използване на синхронния преводач Skype Translator, който доскоро можеше да се ползва само с покани. Услугата вече е достъпна за всички желаещи, обяви разработчикът.

Все пак остават някои ограничения, в частност преводачът може да се инсталира само на системи с Windows 8/8.1 и предварителната версия на Windows 10. Потребителите на Windows 7 и по-ранни версии не могат да се възползват от приложението.

Освен това Skype Translator не поддържа всички езици, а само 40. Очаква се Microsoft постепенно да разширява езиковата поддръжка.

При разговор през Skype софтуерът превежда думите ви на друг език почти в реално време, а изреченото от събеседника ви се превежда обратно на вашия език. Показва се също екранен запис на разговора.

Предимсто на Skype Translator спрямо други подобни програми е способността на приложението да се самообучава, в резултат на взаимодействието с потребителите, които могат да избират най-подходящия от няколко варианта на превод.

Приложението помни избора и го използва впоследствие. Така, колкото по-активен е потребителят на Skype Translator, толкова по-качествен става преводът. Подобна функционалност е реализирана и в Google Translate.

Skype Translator е свободно достъпен от официалния сайт на услугата. Освен това Microsoft предлага възможност за сваляне на приложението от онлайн магазина Windows Store.

Даунлоуд: Skype Translator

Коментари по темата: „Skype Translator – вече свободно достъпен”

добавете коментар...

  1. Ив

    Какво правят тези смугълци и Гугълци? – Спят ли?

Коментар