BenQ Mobile пуска скоро дамски телефон с огледало

Мобилен телефон с характеристики специално за дамите представи BenQ Mobile. Компактният сгъваем аксесоар се отличава с хармонични овални форми, стилни цветове и флорални мотиви, казват от компанията.

BenQ-Siemens EF61 Special Edition притежава практична функция, с която всяка дама винаги може да бъде сигурна, че изглежда добре в натоварения работен ден: с натискането на един бутон големият вътрешен дисплей на телефона се превръща в дискретно огледало.

Друга интересна функция позволява на дамите да направят до девет поредни снимки с вградената 1,3-мегапикселова камера и да ги изпратят като MMS съобщения. От BenQ твърдят, че тази възможност ще замести приятелките по време на пазаруване. Притежателките на телефона могат да добавят и свой коментар към снимките, като запишат кратко гласове съобщение, или т.нар. “Living Picture” („Жива картина”).

EF61 идва с вграден музикален плейър и 3D звук. Музиката може да се слуша в продължение на часове, тъй като преносимата Micro-SD карта многократно увеличава паметта на телефона. Докато тече песента, на дисплея се изписва текстът й. Компанията предлага и голям избор от безжични Bluetooth слушалки, чрез които дамите ще избегнат неудобството от използване на кабели.

BenQ-Siemens EF61 Special Edition излиза на пазара в края на годината, опакован в красива подаръчна кутия.

Коментари по темата: „BenQ Mobile пуска скоро дамски телефон с огледало”

добавете коментар...

  1. фенка

    ехаа 🙂

Коментар