iOS 8.4 изтощава за нула време батерията на iPhone

Обновлението iOS 8.4 води до бързо изтощаване на батерията на iPhone, оплакват се потребители на Apple. За час и половина зарядът пада от 100% до 38%, твърди един от потърпевшите в Twitter, цитиран от GottaBeMobile.

Според друг притежател на iPhone, за един час неговата батерия е загубила 21% от заряда си. При някои екстремни случаи се наблюдава 61% разреждане за същото време. iOS 8.4 унищожава батерията, категорични са потърпевшите.

Счита се, че основната причина за този проблем е обновеното музикално приложение, което обединява плейър и стрийминг услуга Apple Music с функции за препоръчване на музика, съгласно потребителските предпочитания.

Понякога обновеното музикално приложение води до загуба на цялата записана преди това музика на смартфона, заедно с плейлистите, освен платените песни. Има оплаквания също така и от загуба на текстовете на песни, добавени ръчно.

Потребителите се сблъскват и с други неприятности. В официалния форум на Apple има множество жалби относно инсталирането на iOS 8.4. Така например, процесът на обновление на iPhone 6 Plus понякога прекъсва по средата и се налага рестартиране на смартфона.

Същевременно, Apple уверява, че работи по отстраняване на докладваните проблеми, в резултат на обновлението до версия 8.4 на своята мобилна операционна система.

Коментари по темата: „iOS 8.4 изтощава за нула време батерията на iPhone”

добавете коментар...

 1. sda

  аз живея в 16-ти апартамент… и нямам iPhone :), както и както и никакъв “смарт фон” в този ред на мисли – следователно не съм расист – мразя Ви всички по равно 😀

 2. (c:

  Интересно, аз ден и половина слушам streaming музика на 5s и батерията чак преди малко взе да сдава 🙂

  Но, важното е хейт да има 😀

 3. охльов

  Да така е. Spotify при Android удължава живота на батерията. За 4 часа слушане на музика батерията се зарежда от 100% на 160%.
  Глупациииии

 4. :)

  Нищо ново, при всяка нова версия има проблеми. Големи са некадърници.

 5. :-)

  Аз нямам грижи с 8.4 (айфон 6). Батерията се държи чудно.

 6. пешо

  Абе, ****, ходи си с тоя Инвалид на майната си. Като качим фейсбоклук и почне да забива целия телефон.

 7. Уруд

  Мега яки са Apple купуваите тия нещастници …. !! Android for the win !!!

Коментар