KeyLemon – добавя сигурност при логин

KeyLemon предлага лесен начин за повишаване на сигурността при достъп до акаунти чрез  опростено разпознаване на лице

KeyLemon предлага лесен начин за повишаване на сигурността при достъп до акаунти чрез опростено разпознаване на лице

KeyLemon е полезна програма, която прибавя допълнително ниво на сигурност към логин сесията при достъп до различни услуги. Използва се алтернативен метод, който изисква от потребителя да погледне в уеб камерата на своето устройство, за да бъде разпознато лицето му от софтуера.

Приложението позволява сигурен достъп до акаунти за различни услуги чрез бърза идентификация по лице. Базовият профил се задава лесно, благодарение на включения в програмата помощник – достатъчно е да активирате камерата и да я погледнете, за да се сдобиете с допълнително ниво на сигурност освен паролата за логин.

По подразбиране, Windows акаунтът е първият, който може да се възползва от алтернативния метод за логин. В допълнение, достъпът до секцията Profile ви позволява да съхраните множество пълномощни, в случай, че не сте единственият потребител.

Наличен е и плъгин, който дава възможност на потребителя да си прави и споделя всеки ден снимки под формата на слайдшоу в различни социални мрежи. Приложението също така може да проследи и запише всички опити за достъп до акаунта на потребителя с помощта на инструмент, наречен “Hijacker tracking”.

Даунлоуд: KeyLemon

Коментар