Adata пуска стилни Lightning кабели за iPhone и iPad

Новите Sync & Charge Lightning кабели на Adata се доставят в широко разнообразие от цветове

Новите Sync & Charge Lightning кабели на Adata се доставят в широко разнообразие от цветове

Нова серия Lightning кабели на тайванския производител Adata идват със сертификат по програмата Apple MFi, за да осигурят безпроблемно зареждане на iPhone, iPad и iPod устройствата и синхронизация на данните с поддържащите ги платформи.

„Sync & Charge” кабелите имат дължина 1 метър и стилен дизайн, поддържат 2,4A ток за зареждане. Те са екранирани, за да елиминират електромагнитните смущения, а производителят предлага и 2-в-1 версия, съчетаваща Lightning и micro-USB интерфейси.

Кабелите се доставят в различни цветове – черен, бял, син, розов, златен, сребрист и титан, така че потребителите могат да изберат решение, което пасва на индивидуалния им стил. Вариантът 2-в-1 Lightning/microUSB е достъпен в бяло. За удобно прибиране е предвидена връзка за навития кабел.

Sync & Charge Lightning кабелите използват 24AWG (American Wire Gauge) медни жици с калаено покритие, които поддържат 2,4A ток. Това позволява бързо зареждане и пестене на време.

От качествени материали е и външното покритие, което е многослойно и минимизира потенциалните електромагнитни смущения. Кабелите са много еластични и могат да се прегъват, без да се повреждат вътрешните жици, което удължава техния живот, твърди производителят.

Допълнително удобство е опцията 2-в-1. Белият кабел включва и micro-USB адаптер, който позволява аксесоарът да се използва както с Apple, така и с Android устройства. Кабелите ще се предлагат и в търговската мрежа у нас, но цените им все още не са обявени.

Коментар