Жител на Сидни пръв ще си купи iPhone 6S

Австралиец живее на палатка пред AppleStore в очакване на старта на продажбите на iPhone 6S

Австралиец живее на палатка пред AppleStore в очакване на старта на продажбите на iPhone 6S

Вече ги няма познатите огромни опашки за новите продукти на Apple, но все още някои фенове на марката привличат вниманието покрай премиерите на поредния модел iPhone.

Жител на австралийския град Сидни, например, от няколко дни е на палатка, разположена до входа на местен магазин на Apple Store, за да стане първият собственик на iPhone 6S.

В негова полза, разбира се, е географското положение на Австралия – в частност, часовият пояс, на който се намира Сидни. Именно там ще започнат най-напред продажбите на iPhone 6S след броени дни.

Вероятно мечтата на австралиеца първи да се сдобие с новия смартфон ще се сбъдне. В противен случай той все пак ще остане в историята като първия човек, наредил се на опашка за iPhone 6S.

След като се сдобие с устройството, фенът на Apple планира да го продаде и с получените пари да се включи в благотворителна инициатива. Има и хора, които се нареждат отрано на опашка пред Apple Store, с единствената цел да продадат изгодно мястото си на истински фен на марката.

Коментари по темата: „Жител на Сидни пръв ще си купи iPhone 6S”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Е, друго си е да си руски мужик и да живееш в нормалната колиба 2Х2 и да спиш на печката.

    А между другото нещо пропускате червени бабки:

    …”фенът на Apple планира да го продаде и с получените пари да се включи в благотворителна инициатива” …

    Нормално е да сте го пропуснали. Това е нещо което ком катилите обрали държавата ни за 5 поколения напред нямат представа какво е. И постоянно ни внушават колко нормално е това, а че всичко от запад е ненормално.

  2. XxX

    Именно до такива прояви води лудата консуматорска програма и консуматорско общество на западните държави. Австралия, макар и на изток, живее по Англо-Американски модел и точко това се случва. Да седи на палатка да чака някако парче метал и пластмаса, което по почти нищо не се различава от това, което преди 1 година си е купил. А старото ще изхвърли, ще замърсява околната среда както на държата, в която живее, така и на Африка, а не се замисля, че има хора, които умират от глад. Неравенството води до огромни проблеми, чието изражение виждаме сега в т.н. “мигранти”.

  3. Станислав

    Не че е лош телефона но тези хора са за специализирано заведение.

Коментар