Skype отново работи след глобален срив

Skype претърпя глобален срив вчера в продължение на часове

Skype претърпя глобален срив вчера, много потребители нямаха достъп до услугата

Skype отново работи след глобален срив през вчерашния ден. Късно снощи – преди полунощ по Гринуич – функционалността на услугата бе напълно възстановена, съобщи един от официалните блогове на Skype.

Много потребители вчера не можеха да влязат в Skype и да обменят съобщения със своите приятели. Работеха обаче уеб и бизнес версиите на месинджъра.

Skype, собственост на Microsoft, поднесе официално извинения на засегнатите потребители. Вчера късно следобед доставчикът съобщи, че е идентифицирал проблема и започна поетапно възстановяване на достъпа.

Точно преди полунощ (по Гринуич) Heartbeat.skype.com обяви, че услугите на Skype са напълно възстановени за потребителите по целия свят.

Коментари по темата: „Skype отново работи след глобален срив”

добавете коментар...

  1. четвъртък

    от днес,привечер, скайп отново няма….повече от шест часа отново са сринати.

  2. .

    Направи сам справка какво ползват в Китай. Определено не е този боклук. Та там потребителите са в пъти повече от тези на боклука. И нито е добър, нито е стар. В грешка си, но няма да се обяснявам. Няма да си губя времето.

  3. harry

    ritnete se otzad, otnasq se za vsichki_)))

  4. :D

    поне при мен се използва 99 процента вайбър и само заради някой много стар контакт и то много рядко – скайп
    От момента в който микрософт купиха скайп, програмката пропадна тотално 😉

  5. :-)

    Serj, имаш ли идея, че примерно в латинска америка не са и чували за “софтуерното недоразумение” и си ползват главно Gtalk?

  6. Serj

    Това “софтуерно недоразумение” е най-популярния месинджър в света ! Ти що за ерудит си, че да даваш такива класификации ? И да предположим, че си такъв, сподели някоя също толкова стабилна и лесна програма за използване, че аз съм пробвал доста и винаги след това се връщам на “добрият стар Скайп” 🙂

  7. .

    Голяма новина, няма що! Сякаш не съществуват други програми за комуникация, тази е единствената!? Не мога да разбера плаща ли се за реклама на това софтуерно недоразумение?

Коментар