Платен YouTube стартира през октомври

YouTube ще предложи на потребителите възможен да гледан видео без реклама, но срещу месечна такса

YouTube ще предложи на потребителите възможност да гледат видео без реклама, но срещу месечна такса

YouTube планира да въведе през октомври платен месечен абонамент, в рамките на който потребителите ще могат да гледат любимите си видео клипове без каквото и да е реклама.

От портала, собственост на Google, вече изпращат известия за предстоящите промени на притежателите на права върху видео съдържанието, съобщи Re/Code.

От години феновете на YouTube настояват за повече опции при гледане на видео, повече поддръжка за любимите актьори и преди всичко възможност за гледане без прекъсвания за реклама, се казва в официалното изявление.

Видео порталът планира в най-скоро време да въведе опционна месечна такса, която ще позволи на потребителите на YouTube да игнорират рекламата. Новата схема ще генерира доходи както за самата услуга, така и за авторите на видео съдържание.

Правоносителите ще трябва да се съгласят с новите условия на работа с YouTube в срок до 22 октомври тази година. В случай на несъгласие с това изискване, публикуваните от тях материали ще станат недостъпни за гледане на територията на САЩ.

Засега няма официална информация за цената на месечния абонамент. По-рано се появиха слухове, че таксата няма да превишава 10 долара.

Коментари по темата: „Платен YouTube стартира през октомври”

добавете коментар...

  1. :o)

    абе то е ясно че от реклами се печели, но поне да намерят някакво друго шибано място да ги пускат а не в самият клип, защото това има обратния ефект и рекламата и производителя е 99% псуван докато се натисне Х.

  2. Фофу

    Saevar мани ме мен. Виж ти потърси медицинска помощ, че не знам от какви травми си пострадал (някой те е друсал здрави или си падал на главата си), но ти се е пресякъл мозъчният белтък и нищо смислено не можеш да кажеш.

  3. хмм

    и все пак има adblock plus
    🙂 реклами не виждам, дори у вбоксо

  4. Saevar

    фофу оргинал татю ти да не е бил сладкар комуняга…..? ясно е че маати е лапала “пасти“ по комунистическо за тва си увреден от захарта.

  5. Фофу

    А безплатни пасти от “Неделя” с безплатна доставка до вас трябва ли да ти сервират ?

  6. denis

    zasto da se plastankogato trqbva da e bezplatno

Коментар