Cyber Crypto – опростено кодиране и декодиране

Cyber Crypto е програма за хора, които търсят максимално опростено кодиране и декодиране

Cyber Crypto е програма за хора, които търсят максимално опростено кодиране и декодиране

Работата с конфиденциална информация налага използване на ефективни инструменти за сигурност, които защитават документите, без да усложняват прекалено достъпа до съдържанието им. Такъв инструмент за лесно кодиране и декодиране на файлове е програмата Cyber Crypto.

Приложението се инсталира без особени трудности, като не изисква допълнително конфигуриране от потребителя. Cyber Crypto се отличава също с дружелюбен потребителски интерфейс, благодарение на което програмата едва ли ще затрудни по-неопитните потребители.

Не е предвидена  възможност за настройка на параметри от рода на метод за кодиране, алгоритъм или дължина на паролата. С две думи, това е програма за хора, които търсят максимално опростено кодиране и декодиране на важните си файлове, с базови възможности.

Защитата става по следния начин: избирате желания файл, задавате парола в съответното поле и натискате бутона за кодиране. Достъпът до вече блокирано съдържание става също толкова лесно – зареждате файла, въвеждате паролата и натискате бутона за декодиране.

Даунлоуд: Cyber Crypto

Коментари по темата: „Cyber Crypto – опростено кодиране и декодиране”

добавете коментар...

  1. crypt

    Криптиране и кодиране са две РАЗЛИЧНИ понятия, които означават различни процеси. Проверете, образовайте се и след това си оправете новината!

Коментар