SpyShelter Firewall – защитна стена плюс анти-кийлогър

SpyShelter Firewall има опростен интерфейс, съчетава защитна стена и анти-кийлогър

SpyShelter Firewall има опростен интерфейс, съчетава защитна стена и анти-кийлогър

Софтуерът за сигурност SpyShelter Firewall обединява функциите на двупосочна защитна стена и анти-кийлогър в единна среда с интуитивен интерфейс. Приложението защитава компютъра от зловредни атаки и опити за кражба на данни.

SpyShelter Firewall включва множество модули, които работят съвместно, добавяйки допълнителен слой за сигурност към системата. Програмата предотвратява опити за улавяне на въвежданите символи, съдържанието на клипборда и активността на екрана, шпионирането чрез уеб камерата и микрофона.

Приложението има добре организиран и интуитивен интерфейс, като дава възможност на потребителя да управлява правилата за всяко инсталирано приложение, което изисква достъп до интернет. Предвидена е възможност за създаване на списък за блокиране на програми от т.нар. трети страни, задаване на ограничения за писане в папки и преносими носители.

Известен недостатък на SpyShelter Firewall е липсата на възможност за пълен контрол на ново приложение, което се опитва да получи достъп до интернет. Вместо това, програмата предлага три опции – разрешаване, отказ или приключване на приложението.

SpyShelter Firewall осигурява проактивна защита срещу зловредна активност, като следи системния регистър и паметта. Програмата предотвратява възможността кийлогърите да записват данни за активността на потребителя и дава контрол върху приложенията. Различните нива на сигурност позволяват настройка на поведението на защитната стена.

Даунлоуд: SpyShelter Firewall

Коментар