Fort Firewall – повече контрол на интернет връзките

Fort Firewall предлага класически възможности за повече контрол и сигурност на интернет връзките (екранна снимка: Fort Firewall)

Защитата на компютъра срещу заплахи в интернет обикновено означава, че трябва да филтрирате по-стриктно достъпа до глобалната мрежа. Какъв по-добър начин да направите това, ако не със защитна стена.

Windows се доставя със защитна стена по подразбиране. Ако не сте доволни от нея, може да потърсите друго решение за контрол и наблюдение на достъпа на вашия компютър до интернет. Fort Firewall е подходящ инструмент за тази цел.

Приложението включва пълния пакет от функции. Можете да започнете с филтриране на съдържание по мрежови адреси или чрез групиране на приложенията на вашия компютър, с ограничаване на достъпа до интернет и скоростта или на използването на честотната лента от определени приложения.

Fort Firewall ще ви позволи да следите връзките на вашия компютър, като анализирате съхранената статистика за трафика. Ще получите желаната помощ на графични дисплеи, показващи динамиката на честотната лента. Тъй като се базира на платформата WFP (Windows Filtering Platform), приложението се интегрира много добре с Windows операционни системи.

Вероятно най-интересно за потребителите е добавената сигурност, която Fort Firewall може да осигури на компютъра. На практика, като получите повече контрол и повече опции за използване на интернет, може да успеете да увеличите сигурността на вашия компютър.

Не пренебрегвайте възможността да направите определени изключения – можете просто да ги добавите към бял списък, като по този начин ще избегнете прекомерната защита на компютъра си.

В заключение, Fort Firewall е приложение, което не внася непременно нещо ново – напротив, то предлага класически възможности за повече контрол върху интернет връзките, начина, по който определени приложения използват вашата честотна лента, и как компютърът ви взаимодейства с интернет за постигане на различни задачи.

Даунлоуд: Fort Firewall

Коментар