FortKnox Personal Firewall – блокира хакерските атаки

FortKnox Personal Firewall се явява ефективен инструмент срещу хакерски инвазии

FortKnox Personal Firewall се явява ефективен инструмент срещу хакерски инвазии

Специалистите по сигурност често препоръчват допълване на антивирусния софтуер със защитна стена, в случай, че такава не е вградена в продукта. Подобно решение предпазва ефективно от многобройните заплахи за сигурността на компютъра, респ. съхраняваните в него данни и комуникациите.

FortKnox Personal Firewall е едно от възможните решения за защитна стена, предлагани на пазара. Софтуерът се конфигурира лесно, тъй като всички функции са добре организирани в отделни табове.

Програмата генерира информация в реално време, която показа входящия и изходящия трафик, както и историята на атаките. За всяка активна връзка потребителят може да види подробна информация, която включва IP адрес, домейн, MAC адрес и стартиран процес.

Подозрителните процеси, както и връзките могат да бъдат прекратени с един клик. За напреднали потребители е предвидена секция Advanced, от която могат да се задават ръчно правила на защитната стена.

С помощта на FortKnox Personal Firewall можете дори да ограничите временно или постоянно някои типове връзки и процеси, стартирани от избрани потребители. Като цяло, този софтуер добавя силен защитен слой и ще отговори на нуждите от сигурност на повечето потребители.

Даунлоуд: FortKnox Personal Firewall

Коментар