Opel вгражда IntelliLink в малкия автомобилен клас

Системата IntelliLink осигурява комуникационна свързаност и развлечения вече и в Opel Corsa

Системата IntelliLink осигурява комуникационна свързаност и развлечения вече и в Opel Corsa

Opel вгради инфо-развлекателната система IntelliLink, позната от Insignia и новата Astra, в малкия автомобилен клас. Бестселърът Corsa вече се предлага с последно поколение на IntelliLink, което направи своя пазарен дебют в Astra само преди няколко седмици.

Системата R4.0 IntelliLink, която интегрира функциите на смартфоните чрез Android Auto и Apple CarPlay, се предлага на допълнителна цена над тази на обикновената система от 420 лв. (препоръчана от производителя цена с включен ДДС на пазара в България). Съвместима е с устройства, използващи операционна система Android 5.0 Lollipop и Apple iOS 7.1 (от iPhone 5).

Наред с това, системата Opel OnStar се грижи за осигуряване на интернет връзка в автомобила. Със своята специална антена системата за персонална комуникация и мобилни услуги превръща Corsa в Wi-Fi точка за достъп с бърза 4G/LTE мобилна връзка.

Многобройни допълнителни услуги се грижат за спокойно и безопасно шофиране. Скоро Opel ще предложи още едно навигационно решение наред с Apple Maps и Google Maps под формата на портативното устройство TomTom GO 40, което може да се интегрира в системата.

Коментари по темата: „Opel вгражда IntelliLink в малкия автомобилен клас”

добавете коментар...

  1. АЗЛК

    Немски москвич.

  2. Anonymous

    А фурна за имамбаялдъ няма ли да сложат на таралясника?

Коментар