Fossil Q Founder – умен Android часовник с обичаен дизайн

Fossil Q Founder е дебел 13 мм и тежи 72 грама, продава се в комплект с метална гривна и безжично зарядно

Смарт часовникът Fossil Q Founder е дебел 13 мм и тежи 72 грама, продава се в комплект с метална гривна и безжично зарядно

Започнаха продажбите на смарт часовника Fossil Q Founder, който беше представен за първи път през октомври тази година. Новият модел, част от семейството Fossil Q, има обичаен дизайн и работи под управление на операционна система Android Wear.

Fossil Q Founder може да се използва заедно с мобилни устройства под управление на Android 4.4 или по-нова версия, както и с iOS 8.2 или по-нова. Часовникът е разработен съвместно с Intel, има кръгъл сензорен екран, 4GB флаш памет, акселерометър и безжичен интерфейс Bluetooth 4.1 Low Energy.

Устройството позволява проследяване на физическата активност, температурата на въздуха и времето, информира за входящи повиквания, съобщения и планирани събития, може да се използва за гласови и текстови комуникации.

Батерията с капацитет 400 мАч обезпечава само един ден автономна работа на умния часовник. Устройството е защитено от външни въздействия според изискванията на стандарта IP67.

Fossil Q Founder е дебел 13 мм и тежи 72 грама. Часовникът е съвместим с каишки и гривни с ширина на закрепване 22 мм. Комплектът с метална гривна и безжично зарядно устройство струва $295.

Коментари по темата: „Fossil Q Founder – умен Android часовник с обичаен дизайн”

добавете коментар...

  1. умен потребител

    Как пък не – да си зареждам и часовника всеки ден…

Коментар