S&T България ще предлага топ софтуер за проследяване

Dtex изготвя подробна статистика и може да определи нивото на заплаха произтичаща от всеки един потребител

Dtex изготвя подробна статистика и може да определи нивото на заплаха, произтичаща от всеки един потребител

S&T България стана официален дистрибутор за страната на Dtex – иновативно решение за наблюдение, проследяване и анализ на потребителската активност, съобщиха от компанията.

Dtex комбинира олекотени микро агенти, интегрирани върху отделните потребителски устройства, с мощен сървърно-базиран анализ, като по този начин осигурява по-високи нива на проследяемост и сигурност. Изцяло софтуерното решение няма аналог на пазара, подчертаха от S&T.

За разлика от стандартните DLP и SIEM решения, които не вземат под внимание историята на потребителската дейност и тенденциите в тяхното поведение, Dtex изготвя подробен и лесен за проследяване дневник на извършените операции.

Успоредно с това софтуерът запаметява и анализира стандартното поведение на всеки потребител и изпраща известия в реално време при отклонение от зададения контекст. Базирайки се на тази информация, Dtex изготвя подробна статистика и може да определи нивото на заплаха, произтичаща от всеки един потребител.

С помощта на Dtex, организациите получават подробен профил на активността на техните служители и могат да проследят всяка стъпка от действията, които биха представлявали реален риск за тяхната чувствителна информация.

Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар, S&T България ще предлага Dtex през партньорската си мрежа. Компанията ще извършва също сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.

„В последните години въпросът за защита на информацията се превръща в основен фокус за организациите, както в публичния, така и в частния сектор. Компаниите имат нужда от решение, което да им гарантира високо ниво на защита срещу изтичане на чувствителни данни”, коментира Злати Петров, управител на S&T България.

По неговите думи, Dtex е продукт, който няма точен аналог нито на местния, нито на глобалния пазар, и разкрива пред компанията нови възможности за бизнес.

Dtex Systems е създадена през 2000 г. в Австралия. Днес тя има централа в Силициевата долина и офиси в Англия, Малайзия, Индонезия, Аржентина и Южна Африка, като обслужва клиенти от ранга на Aston Martin, Allianz, Т-mobile и Bank of America.

Коментари по темата: „S&T България ще предлага топ софтуер за проследяване”

добавете коментар...

  1. shits like that

    “С помощта на Dtex, организациите получават подробен профил на активността на техните служители и могат да проследят всяка стъпка от действията, които биха представлявали реален риск за тяхната чувствителна информация.”

    Превод : Скъпи за Нас служители не си мислете че няма да Ви следим и извън работно време, когато си проверявате пощата, пишете си с приятелчетата и … а бе искаме да знаем всичко за Вас и да го използваме СРЕЩУ Вас, когато ни е удобно, за да ви премахнем /уволним/ !!!

  2. Бай Вуньо

    Добре похвално, но винаги когато някой казва “няма аналог на” нещо си това си е чиста лъжа.

Коментар