Anvide Seal Folder – защитава много директории наведнъж

Anvide Seal Folder може да защити наведнъж множество директории с важна информация

Anvide Seal Folder може да защити наведнъж множество директории с важна информация

Софтуерът Anvide Seal Folder служи за защита на папки, които съдържат чувствителна информация в множество директории, с помощта на зададена от потребителя парола.

Anvide Seal Folder се отличава с дружелюбен потребителски интерфейс, който дава достъп до всички функции на програмата с няколко бутона и менюта. Добавянето на нова папка към списъка за кодиране става с „drag and drop” функционалност или с помощта на отделен бутон.

Програмата поддържа също контекстно меню за всяка директория в списъка, така че потребителят може да кодира папките самостоятелно, с различни пароли. Възможно е също кодиране на целия списък с папки наведнъж, както и декодиране по същия начин.

Всяка заключваща операция изисква двукратно въвеждане на паролата – за подсигуряване, че потребителят няма да я въведе грешно. Отключването на папките става с въвеждане на паролата за тях.

В допълнение, Anvide Seal Folder позволява защита на приложения с парола срещу неопълномощен достъп. Програмата предлага също възможност за задаване на вида на главния интерфейс чрез избор на една от няколко налични „кожи”.

Даунлоуд: Anvide Seal Folder

Коментар