AMD развива онлайн гейминга в Китай

С технологията TressFX чудовищата ще оживяват на екрана по-реалистични, в естествено-изглеждаща козина

С технологията TressFX чудовищата ще оживяват на екрана по-реалистични, в естествено-изглеждаща козина

AMD започна партньорство с Tencent Games, в рамките на което ще добави нови функции и производителност в Monster Hunter Online (MHO) – водеща многопотребителска онлайн роулплей игра на пазара в Китай. Подобренията ще повлияят сериозно върху изживяванията на геймърите в интернет-кафенетата в няколко аспекта.

AMD TressFX за естествена коса и козина. Технологията TressFX прави косата, козината и тревата да изглеждат реалистични и да реагират на движение и на климатичните условия в игровата среда. С планираното пускане на TressFX в MHO към края на януари т.г., чудовищата ще оживяват на екрана по-реалистични, в естествено-изглеждаща козина.

AMD Eyefinity за многодисплеен гейминг. Графиката AMD Radeon дава възможност за гейминг на пет екрана – за 180-градусово представяне на игрите. С голямо разнообразие от комбинации и конфигурации, включващи до шест дисплея, геймърите могат да създадат мечтаната постановка за игра, която ще им позволи да проучват пейзажа, за да открият най-добрата цел, или да направят по-интензивни битките.

Подобрена производителност с Radeon Software. Пуснатият наскоро пакет Radeon Software Crimson Edition носи на играчите до 20% по-висока производителност и енергийна ефективност в игрите, както и до 1,8 пъти по-добра енергийна ефективност за графичните професии от предишните версии на драйверите.

Оптимизация на рендъринга за по-реалистично осветяване. MHO геймърите ще получат по-реалистично осветяване без влошаване на производителността по време на оптимизации, които рендерират множество източници на светлина и след това отсейват и съхраняват само тези, които са видими на потребителя. По този начин технологията осигурява изключителни сцени с минимално въздействие върху скоростта на кадрите.

Освен това AMD и Tencent ще си сътрудничат в маркетинга на MHO в Китай, вкл. в първото състезание за медиите, спонсорирано от Tencent, AMD и Sapphire, промоции в i-кафенета и университетски кампуси в цялата страна. AMD ще предложи също специални РС и AMD Radeon графични карти за MHO в цял континентален Китай.

Коментари по темата: „AMD развива онлайн гейминга в Китай”

добавете коментар...

  1. запознат

    И Radeon Software Crimson Edition и каталист контрол центъра са еднакво зле.

    Как е възможно софтуер за управление на видеодрайвер (оксиморон само по себе си) да взима 300 мегабайта памет и да краде от производителността на машината за да се самоподдържа?

    В статията (или по-скоро в рекламата) се горори за производителност, но за мен АМД и производителност в едно изречение не бива да се слагат.

Коментар