Китайски ИТ завод става туристическа атракция

Идеята на Foxconn е новаторска, доколкото може да създаде една напълно нова ниша в туристическия бизнес

Идеята на Foxconn е новаторска, доколкото може да създаде една напълно нова ниша в туристическия бизнес

Foxconn, най-големият производител на ИТ продукти по поръчка на водещите брандове, планира да превърне един от своите китайски заводи в обект на технологичен туризъм.

Идеята на Foxconn е новаторска, доколкото може да създаде една напълно нова ниша в туристическия бизнес – т.нар. технологичен туризъм. Нещо повече, посетителите на завода в Джиангсу ще могат да си поръчват електронни продукти, пише DigiTimes.com.

В изложбената част на завода туристите ще видят в действие най-новите образци на технологични продукти, произвеждани от Foxconn – от телевизори и интерактивни дъски до смартфони и таблети. В допълнение, на разположение на посетителите ще бъдат киносалон, детска стая и зона за игри.

В програмата за гостите на завода е предвидена възможност за поръчка на устройства. Освен това посетителите ще могат да наблюдават самия процес на производство на телевизорите и интерактивните дъски.

Компанията все още не е обявила кога точно ще отвори китайския си завод за туристи. Не се съобщават и цените на технологичната атракция, която се планира да бъде изградена в базата Джиангсу.

Коментари по темата: „Китайски ИТ завод става туристическа атракция”

добавете коментар...

  1. :o)

    а посетителите ще имат ли право да си тръгнат или ще останат зад решетките на робите в завода, които са обезопасени срещу самоубийство?

Коментар