Мрежови скенери Brother пестят средства на бизнеса

9,3-сантиметровият програмируем цветен тъч екран позволява на потребителите да конфигурират предварително рутинни задачи за сканиране

9,3-сантиметровият програмируем цветен тъч екран позволява на потребителите да конфигурират предварително рутинни задачи за сканиране

Ново поколение мрежови скенери на Brother идват с множество функции, като подобрят продуктивността на служителите и същевременно намаляват разходите на малкия и средния бизнес.

Японската компания набляга на издръжливостта и възможностите за мрежово свързване като ключови предимства на новата гама, която включва четири модела: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W.

Устройствата са създадени за нуждите на малкия и среден бизнес. Всички модели предлагат пълна мрежова функционалност, която им позволява да обслужват множество потребители на различни устройства, без нужда от свързване с централен компютър.

Предвидени са функции като NFC поддръжка, програмируеми бутони за сканиране с едно натискане и усъвършенствани технологии за обработка на изображенията.

„Мрежовите възможности, без нужда от управление от централен компютър, позволяват постигане на по-голяма ефективност на работните потоци и елиминират разходите за инсталиране на софтуер в много точки от мрежата – важен фактор, който трябва да се вземе предвид при изчисляване на общата цена на притежание”, коментира Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Всички модели от новата фамилия са съвместими с безплатното приложение Brother iPrint&Scan за директно сканиране на мобилни устройства

Всички модели от новата фамилия са съвместими с безплатното приложение Brother iPrint&Scan за директно сканиране на мобилни устройства

Нуждата от „информация в движение” се посреща от функцията за сканиране директно от машината към множество устройства – с натискане на един бутон документите могат да бъдат сканирани и споделени между екипи и отдели.

9,3-сантиметровият програмируем цветен тъч екран (само при ADS-2800W и ADS-3600W) позволява на потребителите да конфигурират предварително рутинни задачи за сканиране. Програмируемите бутони на ADS-2400N и ADS-3000N дават подобни опции за предварително конфигуриране на функции за мрежово сканиране.

Новите скенери се поместват на бюрото и работят с хартия и картон с тегло от 40 до 413 г/м2, както и с щамповани пластмасови карти с дебелина до 1,4 мм, което означава, че са подходящи и за сканиране на лични документи, визитки и служебни карти.

Всички модели от новата фамилия са съвместими с безплатното приложение Brother iPrint&Scan за директно сканиране на мобилни устройства. Устройствата са съвместима и с Brother Solutions Interface (BSI), който позволява външни разработчици да изграждат и интегрират специфични решения. Цените започват от 742,80 лв. с ДДС.

Коментар