OneBit Software сформира екип за Office 365

Новият екип на OneBit Software вече работи по проекти за отдалечено управление на мобилни устройства чрез Microsoft Intune

Новият екип на OneBit Software вече работи по проекти за отдалечено управление на мобилни устройства

OneBit Software привлече към екипа си двама топ експерти със световен опит в областта на Microsoft Office 365. Българската компания прибавя облачни услуги в портфолиото си.

Васил Мичев и Теодор Петков, заедно с настоящите специалисти по инфраструктура в компанията, ще формират новия екип „Облачни и Инфраструктурни Решения”.

Васил се занимава активно с Office 365 повече от четири години в структурите на Microsoft и Hewlett-Packard. Той е един от малкото експерти, официално сертифицирани за Office 365.

Теодор също има сериозен опит във воденето и менажирането на Office 365 проекти за големи мултинационални корпорации. Преди да се присъедини към екипа на OneBit Software, той е работил четири години в Глобалния център за услуги на Hewlett-Packard в България.

„Все повече клиенти избират облачното решение, за да бъдат по-пъргави, по-гъвкави, по-конкурентни и в крак с последните технологии. Създавайки новия екип „Облачни и Инфраструктурни Решения”, ще можем да предоставяме услуги в рамките на цялата Microsoft Office 365 платформа”, коментира Димитър Каданов, изпълнителен директор на компанията.

Новият екип вече работи по проекти за отдалечено управление на мобилни устройства чрез Microsoft Intune. Отделът „Облачни и Инфраструктурни Решения” ще продължи да консултира и създава приложения на база Microsoft Azure и ще предлага IoT решения.

Коментар