Adata пусна карти памет за бърза работа с 4К видео

XPG microSDHC/SDXC UHS-I U3 достигат скорости на четене 95MB/s и на запис 90MB/s

XPG microSDHC/SDXC UHS-I U3 достигат скорости на четене 95MB/s и на запис 90MB/s

Adata Technology пусна на пазара карти памет XPG и Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 с капацитети от 16GB до 64GB за бърза работа с големи файлове.

XPG предложенията остават верни на екстремната природа на техния бранд със скорости до 95MB/s при четене и 90MB/s при запис на видео файлове, рендерирани в Ultra HD 4K резолюция.

Premier Pro моделите са специално тествани за използване в камери, задействани при ускорение/движение, като рекордери за автомобили и камери, детектиращи движение.

Всички продукти използват висок клас MLC флаш-памет и посрещат строгите изисквания за устойчивост към вода, удар, рентгенови лъчи и статично електричество.

Всяка карта осигурява производителност от клас UHS-I U3, което в момента е най-високата дефиниция, зададена от Асоциацията за SD карти.

Моделите XPG microSDHC/SDXC UHS-I U3 достигат скорости на четене 95MB/s и на запис 90MB/s – значително повишение, в сравнение с производителността на предишното поколение microSD карти.

Вариантите с капацитет 64GB могат да съхраняват до един час Ultra HD 4K видео и над 10 000 снимки от камерите на съвременните смартфони с резолюция 12MP-20MP.

Картите-памет Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 са проектирани за целите най-вече на приложенията, където се използва акселерометър. Те включват видео-рекордери за коли като Adata RC300, както и засичащи движението камери.

При Full HD 1080p резолюция, 64-гигабайтовите карти съхраняват 560 минути видео, което е достатъчно за дълги пътувания с кола, както и за широк спектър от дейности – от ски и водни спортове до парашутизъм, делта-планеризъм и т.н.

Новите карти памет могат да издържат на различни среди и екстремни условия. Продуктите са водоустойчиви по стандарта IPX7, което означава, че издържат на потапяне във вода до 1 м дълбочина за 30 минути.

Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 e проектирана за целите най-вече на приложенията с използване на акселерометър

Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 e проектирана за целите най-вече на приложенията с използване на акселерометър

Картите са също така устойчиви на налягане и удар, за да издържат на изпускане, огъване и извиване. Като изделия предназначени за мобилност, те са устойчиви още на рентгенови лъчи и статично електричество, за безпроблемно преминаване през скенерите за сигурност на летища и пр.

Тествани са в широки температурни граници – от -25 до 85 градуса по Целзий. Всяка карта XPG и Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 е направена на базата на висок клас флаш-чипове за дълъг живот на продуктите, а целостта на данните се гарантира от технологията за корекция на грешката.

Коментар