IDC ще представи у нас ИТ и бизнес прогнози за 2016 г.

До края на десетилетието повечето водещи организации ще развиват корпоративните си стратегии, съобразявайки се с дигиталната трансформация

До края на десетилетието повечето водещи организации ще развиват корпоративните си стратегии, съобразявайки се с дигиталната трансформация

Поредно издание на форума „IDC Predictions” ще се проведе следващата седмица у нас. Събитието в София Хотел Балкан (Шератон) на 9 февруари, вторник, ще разкрие технологичните и бизнес прогнози за 2016 г.

Сред лекторите са Тони Томпсън – представител на Световната банка за България, Чехия и Словакия, Красимира Райчева – мениджър на Visa Европа за България,  и Стивън Францен – старши вицепрезидент на IDC за региона на EMEA.

На форума ще присъстват лидери на водещи компании в България, които ще дискутират бизнес и ИТ прогнозите за идните 12-18 месеца. Акцент на форума е дигиталната трансформация, на която са подложени правителствата и бързо развиващите се компании.

Според прогнозата на IDC, до края на десетилетието около две трети от водещите 2000 организации ще развиват корпоративните си стратегии, съобразявайки се с дигиталната трансформация. Повечето от тях ще назначат специалист на високо ниво, който да определи основните цели на тези организации и да следи за тяхното изпълнение.

Събитието в София се организира от IDC България съвместно с Американската търговска камара в България (AmCham) и ще бъде открито от д-р Красимира Чемишанска, президент на камарата. Стратегически партньор на „IDC Predictions 2016” е Мтел.

Коментар