iPhone 7 може да се избави от пластмасата

Задният капак на iPhone 7 няма да съдържа пластмаса, според източник на MacRumors.com

Задният капак на iPhone 7 няма да съдържа пластмаса, според източник на MacRumors.com

Слухове около новия смартфон на Apple сочат, че корпусът на iPhone 7 няма да съдържа пластмасови елементи. Вместо това, компанията ще използва нови материали.

Скорошна публикация в MacRumors.com потвърждава слуховете за излизане на iPhone без пластмаса, които разпространиха за първи път в края на миналата година китайски източници.

Твърди се обаче, че пластмасата ще отпадне само от задния капак на iPhone 7, но не и отстрани и по ръбовете на корпуса, както е показано на изображението. Освен това камерата няма да излиза от габаритите на корпуса.

Като цяло, дизайнът на iPhone 7 ще бъде близък до този на iPhone 6s. По-компактната камера вероятно ще допадне на потребителите, които носят смартфона без калъф.

Според неофициални информации, смартфонът iPhone 7 Plus ще излезе и в модификация с двойна камера. Твърди се също така, че някои производители на компоненти вече са предали за тестване на Apple свои модули за бъдещия смартфон.

Коментари по темата: „iPhone 7 може да се избави от пластмасата”

добавете коментар...

  1. Бай Ху

    Като свършват и се изчерпват новите идеи и технологии спасителен пояс винаги става безсмислен дизайн на опаковки. 🙂

    Смислените неща са подобрения в живот и капацитет на батерии, производителност на процесори, качество на сензорните екрани и да се вижда какво има на екрана в слънчев ден – да не бъдем като слепи да виждаме черен екран.

Коментар