Skype в браузъра става все по-добър

Skype for Web доближава по възможности настолната и мобилната версия на приложението

Skype for Web доближава по възможности настолната и мобилната версия на приложението

Skype for Web, браузърната версия на популярното приложение за интернет разговори, се сдоби с няколко нови възможности, които я приближават до настолния и мобилния вариант на услугата.

В частност, вече е налична възможност за позвъняване от уеб приложението на мобилни и стационарни телефони. Опростено е добавянето към разговорите на потребители без акаунт в Skype, интегрирана е също така възможност за директно гледане на видео от YouTube.

Microsoft пояснява, че е избрала новите функции на базата на отзиви от потребителите. Гледането на YouTube видео в Skype е максимално опростено – връзките към видеото автоматично се преобразуват във вградени в прозореца клипове с възможност за настройка на силата на звука и отваряне на видеото на цял екран.

Обновена е и системата за известия за съобщения. Потрeбителите на Skype for Web ще научават за тях дори тогава, когато са отворили друг таб в браузъра или друго приложение.

В близко време Microsoft обещава да добави и множество други възможности в Skype for Web, съобщи TechCrunch.com. Очевидно компанията вижда сериозна перспектива в уеб-базираната услуга.

Коментари по темата: „Skype в браузъра става все по-добър”

добавете коментар...

  1. Йода

    Изобщо не е по-добър , със всяка нова версия става все по-голяма боза !

  2. Anonymous

    Skype беше върха, когато позволяваше стабилна видеовръзка през 33600 модем. Откакто взеха да го купуват и продават, се превърна в торба интегрирана с досада и глупости. А сега май освен да шпионира, малко друга смислена работа върши.

Коментар