UhAPPy BL-35 – достъпен LED проектор за домашно кино

UhAPPy BL-35 се предлага в два цвята - бял и черен - на атрактивна цена от само $68,97 до края на април

UhAPPy BL-35 се предлага в два цвята – бял и черен – на атрактивна цена от само $68,97 до края на април

Портативен проектор за домашно кино се предлага на два пъти по-ниска цена от стандартната в онлайн магазина GearBest.com. Предложението за компактния и икономичен UhAPPy BL-35 важи до края на април.

Мини LED проекторът UhAPPy BL-35 може да излъчва картина с диагонала от 30 до 100 инча от най-различни източници на разстояние от 1 до 3,5 метра с естествена (нейтив) резолюция 640×480, съгласно описанието на продукта.

UhAPPy BL-35 е способен да проектира картина с диагонал от 30 до 100 инча на разтояние от 1 до 3,5 метра от устройството

UhAPPy BL-35 е способен да проектира картина с диагонал от 30 до 100 инча на разстояние от 1 до 3,5 метра от устройството

Към проектора можете да свържете всевъзможни източници на съдържание като компютър, USB памет, смартфон, SD карта, ТВ приставка или конзола за игри. За целта устройството има интерфейси AV, USB, VGA и HDMI и поддържа популярните формати за изображения (JPG, JPEG, BMP, GIF и PNG), аудио (MP3, WMA, AAC и AC3) и видео (AVI, MKV, DAT, MOV, MP4, TS и VOB).

UhAPPy BL-35 е икономично устройство и няма да натовари сметката за ток. По време на работа консумира само 30 вата, твърди производителят. Освен това дизайнът е направен така, че разсейва ефективно топлината и по този начин удължава жизнения цикъл и повишава надеждността на устройството.

UhAPPy BL-35 приема сигнал от всевъзможни източници - компютър, USB памет, смартфон, SD карта, ТВ приставка или конзола за игри

UhAPPy BL-35 приема сигнал от всевъзможни източници – компютър, USB памет, смартфон, SD карта, ТВ приставка или конзола за игри

Предвидена е възможност за ръчна настройка на фокуса с цел получаване на по-качествено изображение. Проекторът може да се захранва и през micro USB интерфейс освен от стандартния захранващ адаптер, включен към електрическата мрежа.

UhAPPy BL-35 се предлага в момента в два цвята – бял и черен – на атрактивна цена от $68,97 при въвеждане на код GBBLL, като тази оферта важи до 29 април. Стандартната цена на устройството е $169,91. Комплектът включва самият проектор, дистанционно управление, аудио кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя. Проекторът има размери 17,00×14,50×7,00 см и тежи 1,250 кг.

Коментари по темата: „UhAPPy BL-35 – достъпен LED проектор за домашно кино”

добавете коментар...

  1. mmm

    A , естествена (нейтив) резолюция 4K за да става за домашно кино ?

    Ама евтено и качествено заедно не може

  2. mmk

    естествена (нейтив) резолюция 640?480 – НЕ!

Коментар