Adata UV210 – метална флашка с капацитет 64GB

Adata UV210 е достъпна с капацитети от 8GB до 64GB и доживотна гаранция

Adata UV210 е достъпна с капацитети от 8GB до 64GB и доживотна гаранция

Нова USB флашка на тайванския производител Adata идва с капацитет до 64GB и здрав метален корпус. Моделът Adata UV210 e изпълнена в безшевен корпус от цинкова сплав със златиста-металик повърхност.

Флашката има матирана сякаш с пясъчна струя повърхност и фино заоблени ръбове – визуално подсказва за качествено хай-тек устройство.

Корпусът от цинкова сплав прави модула значително по-здрав от пластмасовите USB флашки. Няма капачка, което допълнително опростява и без това минималистичния дизайн.

Освен това UV210 е напълно „plug n play” и не се нуждае от драйвери. Просто свързвате, съхранявате, споделяте и продължавате без никаква грижа.

Adata UV210 е произведена по т.нар. chip-on-board (COB) технологичен процес, който води до повишена здравина и компактност. По този начин, малката флашка е силно издръжлива на вода, прах и други външни въздействия, за да пази надеждно данните.

Предназначена е за хора, които търсят висококачествени и стилни технологични джаджи. Лесно се поставя на верижка или шнур на врата.

Adata UV210 е достъпна с капацитети от 8GB до 64GB и доживотна гаранция. Освен това купувачите на всички USB флашки на производителя могат да изтеглят безплатно приложенията UFDtoGO и OStoGO за мобилност и удобство.

Коментари по темата: „Adata UV210 – метална флашка с капацитет 64GB”

добавете коментар...

  1. Hans

    Точно си помислих същото “Копие на Kingston DT SE9.”… 🙂

    1. В статията са написани 1 куп неща които не са иновации от поне 15 години насам
    2. Това съвсем не е първата флашка от този вид
    3. Досега каквото съм си купувал на A-Data флашки или RAM всичко ми се е скапвало, за разлика от другите марки които съм ползвал

  2. ХА

    Копие на Kingston DT SE9.

Коментар