Димитър Влахов е новият мениджър на Philips у нас

Димитър Влахов има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите

Димитър Влахов има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите

Димитър Влахов стана мениджър на Philips за България, като ще съвместява и лидерската си позиция в сектор „Personal Health” на компанията за Южни Балкани.

Влахов ще работи за стратегическото развитие на Philips в сферата на технологиите за лично здраве и здравеопазване в България, Македония, Албания и Косово. По неговите думи, компанията е амбицирана да предоставя значими иновации на потребителите.

„Хората търсят все повече начини да контролират и да подобряват собственото си здраве и това на семействата си в домашни условия. Philips превърна тази потребност на клиентите ни в работещи иновативни решения, които подобряват качеството им на живот“, каза по повод назначението си Димитър Влахов.

Той има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите. Заема длъжността лидер Южни Балкани за сектор Personal Health във Philips от април 2015 г., а преди това, като участник в глобалната програма на фирмата за развитие на търговски лидери, е отговарял за стратегически проекти в Югоизточна Европа.

Влахов е заемал е и ръководни позиции в представителството на General Motors за България. Той има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от IE Business School в Мадрид, Испания и следдипломна квалификация по „Стратегически мениджмънт и лидерство“ от Университета „Харвард“.

Коментари по темата: „Димитър Влахов е новият мениджър на Philips у нас”

добавете коментар...

  1. Дидо

    Филипс от няколко месеца спря услугата си Net tv при Blu-ray устройствата си. Писал съм до българската страница и представителсво за информация и… преди три месеца получих от тях писмо, че ще получа отговор до 4 дни, е още нямам. Да си оправят обслужването…

Коментар