WiFi Mouse – преобразува смартфона в безжична мишка

Всеки Android смартфон или iPhone може да се превъплъти в безжична мишка с помощта на софтуера WiFiMouse

Всеки Android смартфон или iPhone може да се превъплъти в безжична мишка с помощта на софтуера WiFiMouse

WiFi Mouse е полезна помощна програма, която преобразува смартфона в безжична мишка за работа с приложения, за игри, въвеждане на текст и сърфиране в интернет.

Благодарение на този софтуер, всеки Android смартфон или iPhone може да се превъплъти в безжична мишка, която изпълнява функции на геймърски контролер, тракпад или клавиатура.

WiFi Mouse работи като сървър, който свързва мобилното устройство към компютъра. Необходимо е да инсталирате приложението на смартфона, за да се възползвате от неговите възможности.

Програмата не изисква допълнително конфигуриране, така че след инсталирането ще получите достъп до файловете, ще можете да браузвате или да играете веднага щом отворите приложенията на компютъра и смартфона. Затварянето на приложението е лесно – от системната лента със задачи (System Tray).

WiFi Mouse може да осигури функционалност не само на пълноценна мишка, но също така и на клавиатура. С тази програма можете да избирате и поставяте текст, да влачите и пускате обекти, да скролирате в уеб страници и документи.

Програмата позволява отдалечен достъп до компютъра, управление на медийния плейър, достъп до браузъра и сърфиране в уеб. Поддържа симулация на QWERTY клавиатура, както и гласов вход.

Даунлоуд: WiFi Mouse

Коментар