Cool I8 – безжична клавиатура с тъчпад

Cool I8 предоставя пълна QWRTY клавиатура (с 92 клавиша) и тъчпад, сравним с този на класически ноутбук

Безжичната периферия от рода на мишки и клавиатури предлага несъмнени удобства при някои сценарии на употреба. С подобна комбинация си спестявате досадните кабели и физическата връзка с компютъра, ТВ приставката или гейм конзолата.

Атрактивно като изпълнение и достъпно като цена е устройството Cool I8, което съчетава безжична клавиатура и тъчпад, както и функции на контролер за дистанционно управление и гейминг. Нещо повече, разработчикът е предвидил подсветка с различни цветове, за да впечатли ентусиастите.

Системата включва пълна QWRTY клавиатура (с 92 клавиша) и тъчпад, сравним с този на класически ноутбук. Може да се ползва като стандартна клавиатура за компютър, но също така за гейминг, като пулт за дистанционно управление и безжична мишка с устройства от рода на РС, конзоли за игри, ТВ приставки, проектори и плейъри.

Cool I8 поддържа безжична Wi-Fi комуникация в работен обхват 10-15 метра, в честотния диапазон 2,403-2,480GHz. Захранва се от вградена литиево-йонна батерия с капацитет 810 мАч, консумира максимум 55 мА в оперативен режим и 2 мА в спящ режим, който се активира след три минути на неактивност, а излизането от него става за 1 секунда след натискане на някой от бутоните.

Устройството предлага подсветка в седем цвята, така че да отговори на различни предпочитания. Предоставя порт USB 2.0 и е съвместима с повечето популярни платформи, вкл. Windows, OS X, Linux, Android и iOS.

Безжичната комбинация от клавиатура и тъчпад Cool I8 се предлага на изключително достъпна цена от $8,39 в глобалния онлайн магазин, с доставка от $2,93 до България. В комплекта са включени още USB приемник, захранващ кабел и ръководство за потребителя.