Bulpros създаде компания за ERP, CRM и BI

Доставчикът на ИТ решения и услуги Bulpros създаде консултантска компания Innexys, която ще развива дейност в сферата на ERP, CRM и BI решенията за бизнеса.

Компанията ще разчита на експертиза в области като управление на ключови показатели, решения за маркетинг и продажби, професионални услуги и производство, уточниха от Bulpros.

Innexys е Microsoft Dynamics бизнес партньор за цялостни решения на база CRM, ERP и BI технологии. Към настоящия момент Innexys е ориентирана към предлагане на услуги на българския пазар и чрез партньорската си мрежа – и в Европа.

„Създаването на Innexys е стратегическо решение, което бе взето с цел позициониране като основен играч в областта на цялостните интегрирани решения за бизнеса”, заяви Ангел Георгиев, бизнес мениджър CRM и BI технологии.

Bulpros е един от големите доставчици на ИТ решения и услуги в Централна и Източна Европа. Компанията е специализирана в облачните услуги и решения, сигурността и дигиталната трансформация с акцент върху телекомуникациите, финансовите услугите, застраховането и здравеопазването.

Коментар