ERP.BG започва бизнес в САЩ и Великобритания

„Развитието ни през последните години на българския пазар показа, че ERP.BG може успешно да се конкурира с водещите международни системи за управление на бизнеса”, заяви Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

„Развитието ни през последните години на българския пазар показа, че ERP.BG може успешно да се конкурира с водещите международни системи за управление на бизнеса”, заяви Иван Аржентински

Българската софтуерна фирма ERP.BG започва дейност на пазарите във Великобритания и САЩ, където ще предлага онлайн версията на своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne.

Компанията придоби и домейна erp.net на цена от 40 000 щатски долара, чрез който ще развива дейността си извън България. През своята над 20-годишна история тя е разработила една от първите български софтуерни системи от клас ERP – EnterpriseOne, системата за управление на взаимоотношенията с клиенти EnterpriseOne CRM и други бизнес решения, както и първата отворена платформа за програмиране на приложения, създадена към българска ERP система.

„Развитието ни през последните години на българския пазар показа, че ERP.BG може успешно да се конкурира с водещите международни системи за управление на бизнеса. Това ни дава увереност, че бихме могли да мултиплицираме този успех извън България и евентуално някой ден да се похвалим с първото българско ERP решение с международна известност”, заяви Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

„Разполагаме с всички инструменти, за да постигнем това – цялостна система за управление на бизнеса с вградени функционалности за бизнес анализи, обединени комуникации и CRM модул, работещ API (Application Programing Interface) пакет за създаване на приложения от външни разработчици, добре развит партньорски модел NetProject, който можем в перспектива да пренесем и навън, както и пълноценна онлайн версия на продуктите ни”, допълни той.

В по-далечна перспектива ERP.BG планира да стъпи на още няколко европейски пазара, но на този етап ще се фокусира в предлагането на продуктите си във Великобритания и САЩ. През последните години няколко онлайн базирани бизнес софтуерни решения се наложиха на англоезичния пазар и целта на българската фирма е да повтори техния успех.

Коментари по темата: „ERP.BG започва бизнес в САЩ и Великобритания”

добавете коментар...

  1. ха

    Като отворим ERP.COM, то веднага се набива на очи следното:
    >Search database of over 2,400 Top ERP software solutions & reviews
    Така че, явно erp.bg се опитва да пробие в една твърде населена ниша. Това определено ще е изключително сложна задача…

Коментар