„Back to School” – джаджи на цени от $0,99 в магазина GearBest

Кампанията „Обратно на училище” дава шанс за покупка на продукти от GearBest с доста сериозни отстъпки

Кампанията „Обратно на училище” дава шанс за покупка на продукти от GearBest с доста сериозни отстъпки

Поредна кампания с атрактивни отстъпки при покупката на електроника обяви глобалният онлайн магазин GearBest.com. В средата на август търговецът напомня за края на почивките и скорошното завръщане в училище с оферти на широк кръг от продукти, като цените започват от 0,99 долара.

10% отстъпка за всички продукти в онлайн магазина по време на Back to Scholl дава търговецът при въвеждане на купон BTS10OFF. Отстъпката с този код е валидна от 15 до 21 август, уточниха от GearBest.

В периода от 16 до 19 август посетителите на магазина могат да се възползват от специален купон, който дава възможност за покупка на 8 избрани продукта, всеки на цена по 1 долар. Условието е да споделите страницата на съответния продукт с бутона в края, при което ще се покаже кодът на специалния купон.

„Горещи продукти” са достъпни на цени, намалени с над 50%, съгласно обявленията

„Горещи продукти” са достъпни на цени, намалени с над 50%, съгласно обявленията

Огромен брой други продукти са достъпни с отстъпки по време на Back to Scholl, също с купон, който се получава при споделяне на продукта в социалните мрежи и е активен в периода 16-17 август.

Изведен на преден план е смарт часовникът/гривната Xiaomi Mi Band 2, който се предлага на цена от $32,29 в момента, при нормална цена от $91,05. Търговецът уточнява, че количествата все пак са ограничени за продуктите в кампанията.

Доста атрактивно изглежда още едно предложение от същия производител – смартфонът Xiaomi Redmi Note. Всъщност това е 5,5-инчов фаблет с 4G възможности, 3GB оперативна памет и 32GB постоянна флаш памет. Моделът се предлага за $179,89 по време на кампанията, при регулярна цена $400,33.

В отделна секцията са продуктите с цени, които започват от 0,99 долара

Цените на някои продукти в GearBest започват от 0,99 долара

В отделна секция на Back to Scholl са поместени устройства с цени, започващи от 0,99 долара. Такъв е например ключодържателят Key Finder, който има специална функция – мига и издава звуков сигнал, за да ви помогне да намерите загубени ключове.

В същия раздел се предлага и атрактивен мъжки часовник. Моделът MEGIR 2002 е кварцов часовник, достъпен по време на кампанията само за $16,98, докато регулярната му цена e $49,76. Производителят твърди, че устройството е устойчиво на вода при дълбочина до 30 метра.