ICQ използва възможности на невронна мрежа

В новата версия на ICQ за Android са налични 20 опции за обработка на изображения в реално време

В новата версия на ICQ за Android са налични 20 опции за обработка на изображения в реално време

За първи пъти месинджър използва възможностите на невронна мрежа. Благодарение на подобна функционалност, ICQ за Android превръща обикновените снимки в произведения на изкуството само с едно докосване.

В новата версия на ICQ за Android са налични 20 опции за обработка в реално време. Нещо повече, вграденият фоторедактор позволява рисуване върху обработената снимка и добавяне на стикери.

Редактираните изображения могат след това да се споделят в ICQ Stories или във всеки чат. Още едно удобство е, че ICQ позволява на потребителите да обработват снимките в пълноекранен режим.

ICQ използва  API на приложението Vinci, създадено за опростено и лесно автоматично подобряване на снимките. Технологията за обработка на Vinci се базира на т.нар. „мрежи генератори”, които се синтезират артистични изображения от обикновени текстури.

Новата версия на ICQ за Android е достъпна за сваляне безплатно от онлайн магазина Google Play. Месинджърът е наличен и за всички останали популярни платформи, вкл. десктоп и мобилни.

Даунлоуд: ICQ за Android

Коментари по темата: „ICQ използва възможности на невронна мрежа”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Е това беше

    Мобилно приложение, разработено от двама български ИТ специалисти, може да превърне снимките, направени с телефона, в истински произведения на изкуството в стила на знаменити майстори …

    ******************
    Тази идея била сууупееер унииикааална и за която се изииииисквало супер много усилия да се окраде, за да мога тези двама български мангали да си пускат приложение което да базика телефоните на хората я там някоя реклама и я там някои лични данни от които могат пари да капят и потекат.

  2. Anonymous

    Добре, има не една или две, а много програми за обработка на изображения и който иска да си губи времето и да се забавлява може и без icq.

    Какво ли ще кажат едни мамини синчета пичлета от България, които се показваха по телевизия и медии как били направили точно това същото и то било уникално за света.

    Тези недорасли пичлета плагиатсват и от някакви тъмни и сенчести бизнес кръгове бяха спосорирани с много за една идея която не е нито нова, нито тяхна и дори и кода са преписвали. Рекламираха си мобил дебилния ап – клъстер

Коментар