СофтУни ще обучава и по дигитален маркетинг

Курсовете по дигитален маркетинг в СофтУни се базират на реални примери от професионалната среда

Курсовете по дигитален маркетинг в СофтУни се базират на реални примери от професионалната среда

Първа по рода си у нас програма за обучение по дигитален маркетинг обявиха от Софтуерния университет (СофтУни). Инициативата стартира заедно с нов поддомейн в уеб присъствието на образователната институция.

В програмата SoftUni Digital ще участват пряко експерти с дългогодишен опит в различни области на дигиталния маркетинг. Обучението ще се провежда под формата на 7-месечна програма, разделена на седем отделни модула, вкл. основи на маркетинга, маркетинг на съдържанието, SEO, Google AdWords, Facebook и социални медии, имейл маркетинг, е-търговия.

Първият модул, основи на маркетинга, е отворен за всички и безплатен. Курсовете ще запознават с реални примери от професионалната среда – точно такава, каквато е в момента, което, според СофтУни, е предпоставка завършилите обучението да постигнат добри резултати с възможно най-малка инвестиция.

Всеки е способен да изгради елегантно и добре организирано онлайн присъствие, като за това не е нужен екип от десетки скъпо заплатени специалисти, а просто задълбочени знания за средата, коментираха от СофтУни. Именно в своята нова инициатива SoftUni Digital, университетът вижда мястото, където могат да се придобият тези знания.

Коментар