Windows 10 ще управлява и умния дом

Функции за управление на умния дом са заложени в следващото голямо обновление на Windows 10

Следващото голямо обновление на Windows 10 ще дойде с функции за управление на умния дом

Microsoft подготвя обновление на операционната система Windows 10, което ще разшири значителното възможностите на платформата, според изтекли в Twitter информации.

Новите функции на Windows 10, очаквани с ъпдейта Redstone 2 през март 2017 г., ще бъдат представени по-късно този месец на конференция за разработчици. В частност, Microsoft ще добави функция HomeHub, предназначена за управление на технологиите за умния дом.

Освен това се планират значителни подобрения в работата на гласовия асистент Cortana. Именно обновеният Cortana ще заличи разликата между мобилните устройства и десктоп компютрите.

Първото голямо обновление на Windows 10 се наричаше Anniversary Update – то дойде с преработени меню Старт, панел на задачите и други функции на системата Но същевременно, ъпдейтът породи и негативни отзиви, поради откази на уеб-камерата, спад в производителността и дори увисване на компютъра.

Коментари по темата: „Windows 10 ще управлява и умния дом”

добавете коментар...

  1. мда

    Сега вече яко ще се оа***ме. До сега бяхме свидетели само на неразбории в компютрите, вече може и да не можем в къщите си да влезем като забие бозичката. твърдо мога да кажа че ако знам че къщата ми ще се управлява от Windows определено бих пропуснал IoT устройствата. 🙂

  2. Унуфри

    Той сам себе си не може да управлява, тръгнал да оправлява дома,… не, не

  3. Емко

    По-добре със самоделка, нали? Нещо оупън сорс, писано в свободното време на някой ентусиаст, който поради липса на какъвто и да е контролиран работен процес просто ще ви гръмне бойлера.

  4. Saevar

    не дай Боже

  5. Anonymous

    Пази Боже!

  6. 123

    Горко ни!

Коментар