GearBest обяви до 80% отстъпки за Black Friday

gear_best_black_friday_top

ТВ приставки на цени от $22 и смартфони под $100 са част от атрактивните предложения на GearBest по време на кампанията Black Friday

Броени часове остават до пика в световната онлайн търговия тази година, т.нар. Black Friday или Черния петък. Повечето търговци обявяват огромни отстъпки за продуктите си, някои от които звучат невероятно…

GearBest.com, един от водещите онлайн магазини, стартира Black Friday кампания с внушителен асортимент от устройства в най-различни категории, а отстъпките достигат 80%, според обявите на търговеца.

В допълнение към фиксираните отстъпки за покупки в Черния петък, GearBest съвместно със своя партньор – платежния оператор PayPal – отбива още 2% от цената за всички поръчки на стойност над $50. Тази отстъпка важи за първите 5000 поръчки през PayPal във всеки ден от промоцията – от 25 до 29 ноември.

Посетителите на онлайн магазина могат да пазаруват изгодно и с т.нар. купони, които GearBest дава на клиентите си при поискване. Отстъпките при въвеждане на поръчката с купон (код) достигат 80%, съобщава търговецът на сайта си.

gear_best_black_friday_1

Продуктовото портфолио на GearBest включва устройства от най-различни категории – от мобилни аксесоари до компютри и битови уреди

Изборът на продукти е внушителен. Предложенията са разделени в множество категории – мобилни телефони, таблети, потребителска електроника, компютри и мрежи, електрически уреди и инструменти, мобилни аксесоари, часовници и бижута, LED лампи и др.

Търсещите лаптоп вероятно ще бъдат привлечени от промоцията на Xiaomi Air 12, който се предлага за $499,99 след въвеждане на купон. Първоначално обявената цена на лаптопа с нашумялата в последните години марка е $1232,70.

При популярните ТВ приставки, които превръщат телевизора в център за развлечение с достъп до интернет, грабва вниманието офертата за NEXSMART D32 TV Box на цена от само $21,99 по време на кампанията.

gear_best_black_friday_2

В секцията компютри и мрежи ще намерите изключително достъпни устройства за домашно развлечение като популярните напоследък ТВ приставки

Изключително атрактивни предложения фигурират в секцията със смартфони. Едно от тях е моделън Umi Plus 4G Phablet – устройство с 5,5-инчов екран, осемядрен процесор, 4GB RAM и 32GB флаш памет на промоционална цена от $179,99, при обявена нормална цена от $513,46.

Промо-кампанията Black Friday ще започне след по-малко от денонощие в GearBest.com – достатъчно време за избор на желания продукт. Диапазонът на цените е толкова широк, че на практика всеки може да намери своя продукт, според бюджета си.