Adata обещава VR и гейминг изживяване на CES 2017

Adata подготвя изживяване във виртуалната реалност с VR комплект, в състава на който влизат светещи памети LED XPG Dazzle

Adata подготвя изживяване във виртуалната реалност с VR система, в състава на която влизат светещи памети LED XPG Dazzle

Тайванският производител Adata Technology ще покаже редица иновативни продукти на изложението за потребителска електроника CES 2017 от 5-8 януари в Лас Вегас.

Сред топ предложенията на компанията са гейминг комплектът XPG VR-Ready с високопроизводителен модул памет, първият в света IP68 USB 3.1 външен SSD диск, както и първият в света iOS флаш драйв с Jet Black цвят и дизайн, защитен от драскотини.

Гейминг и виртуална реалност в нови измерения е посланието на Adata към компютърните ентусиасти. Компанията подготвя изживяване във виртуалната реалност с VR комплект, в състава на който влизат светещи памети LED XPG Dazzle и нов SSD диск – модел XPG SX950, а честота достига 4133MHz и несъмнено ще впечатли геймърите и овърклокърите.

На CES 2017 ще дебютира първият в света външен SSD диск SD700 с USB 3.1 интерфейс, технология 3D TLC NAND флаш и IP68 стандарт за защита от прах и вода

На CES 2017 ще дебютира първият в света външен SSD диск SD700 с USB 3.1 интерфейс, технология 3D TLC NAND флаш и IP68 стандарт за защита от прах и вода

За първи път на CES 2017 ще дебютира EX500 – 2,5-инчов диск на Adata с USB 3.1 интерфейс и скорост на прехвърляне на данни 5Gb/s. В допълнение, компанията ще покаже разнообразни 3D MLC/TLC SSD и въшни SSD решения. Сред тях е първият в света устойчив външен SSD диск с USB 3.1 интерфейс – модел SD700 с технология 3D TLC NAND флаш и IP68 стандарт за защита от прах и вода.

Мобилни аксесоари и устройства за съхранение, съвместими с продуктите на Apple, също ще бъдат във фокуса на представянето на Adata по време на CES 2017. Линията преносими устройства включва, например, иновативната външна батерия D8000L с IP54 водо- и прахоустойчивост.

Впечатлява също и ултратънкият AI920 флаш драйв за споделяне на съдържание между iOS, Android и Windows устройства, с интерфейс USB 3.1 и скорост до 150MB/s. Дискът може да се зарежда, докато прехвърля информация, като освен това е защитен от прах и вода.

Коментар