Vbox7 разкрива компютърни трикове

Цецо от CTR+ALT+DEL е на „ти” с техниката и дава скоростни видео уроци

Цецо от CTR+ALT+DEL е на „ти” с техниката и дава скоростни видео уроци

Нов влог във Vbox7.com от продуцентите 7Talents разкрива трикове за фенове на технологиите чрез скоростни видео уроци, свързани с компютрите.

Главно действащо лице в CTRL+ALT+DEL е младият компютърен спец Цецо, а онлайн потребителите могат да следят епизодите на влога всяка сряда във Vbox7.com, съобщиха от Нетинфо.

В новия епизод Цецо ще представи най-мощния лаптоп в света, ще разкаже за всичко интересно от технологичното изложение CES 2017 в Лас Вегас, както и за една от хитовите тенденции – виртуалната реалност.

Още в дебюта на CTRL+ALT+DEL Цецо решава да разглоби лаптопа си, за да покаже на потребителите  как могат да се почистват персоналните компютри в домашни условия, спестявайки си посещението в компютърен сервиз.

Междувременно, Vbox7.com обнови изцяло десктоп версията си, а мобилното приложение отбеляза над 1 милион инсталации, по данни на Google Play и App Store. Новата визия на уебсайта следва световните практики в тази област.

Коментари по темата: „Vbox7 разкрива компютърни трикове”

добавете коментар...

  1. :)

    Нов Влог? Какво ще влагаме? 🙂

  2. :о)

    Vbox7 е помия, но нямаше и какво друго да стане.
    Не съществува сайт за видео споделяне който да не е помия…

  3. haha2

    добре, че все още можем да се върнем към стария интерфейс. новият е много неприятен. точно там, където сме свикнали, повтарям – свикнали да е видеото, има разни, от никому не поискани, неща. ужасно ме дразни някой да ми налага какво да гледам. не искам да ме убеждават, че виждането на някой е по-добро от утвърденото и изпитаното. ама е ясно, че никой не го интересува това, което ние казваме. корпорациите си определят сами политиките

  4. бач кико

    не му знаете историята ве!

  5. Цецо - ВиБокса

    Олигофрения е целия канал – прегледах първите 2 видеа – то бива лигавщина, ама пак чак толкова…

  6. 112

    От както Нова купи сайта, Вбокса не струва.

  7. някой

    новата визия на вбокс не струва

  8. Anonymous

    Ще ги учи на комп. с флопи.

Коментар