Schneider Electric с ново UPS решение за дейта центрове

Galaxy VX е проектиран за мощности от 1000 KW до 1500 KW в един единствен модул, а за по-големи товари – в мултимодулни конфигурации

Galaxy VX е проектиран за мощности от 1000 KW до 1500 KW в един единствен модул, а за по-големи товари – в мултимодулни конфигурации

Иновативната технология на Schneider Electric осигурява повече ефективност, гъвкавост и надеждност на големи, хипер мащабируеми центрове за данни, съобщиха от компанията.

Новото решение Galaxy VX представлява лесно за внедряване, компактно трифазно непрекъсваемо захранващо устройство (UPS), с гъвкави режими на работа, предназначено за големи съоръжения, центрове за данни и критични бизнес приложения.

Galaxy VX е проектиран за мощности от 1000 KW до 1500 KW в един единствен модул, а за по-големи товари – в мултимодулни конфигурации. Иновативният ECOnversion режим на работа и 4-степенната технология за преобразуване помагат на компаниите да преминат към мащабируеми центрове за данни.

„Като се има предвид, че облачните технологии и колокационните ИТ-модели продължават да се разрастват в различните компании, все по-голям става фокусът върху енергийната ефективност за подпомагане на прехода към мащабни центрове за данни“, каза Педро Робредо, вицепрезидент по Системи за сигурност на захранването на Schneider Electric.

По неговите думи, Galaxy VX намалява разходите за поддържане на захранването, като едновременно с това осигурява надеждност и мащабируемост. Galaxy VX се интегрира изцяло с решенията на Schneider Electric за енергиен мениджмънт, като разполага с гъвкави режими на работа за оптимизиране на ИТ-средите, вкл:

Режим на двойно преобразуване: Galaxy VX намалява загубите при превключване, като използва технология с четири нива на реализация. Това понижава честотата на проблемните ситуации;

Еко режим (Eco mode): Galaxy VX предлага икономичен режим, който осигурява до 99% ефективност;

ECOnversion режим: Този нов режим на работа предлага комбинация между еко режима и режима на двойно преобразуване. ECOnversion удвоява производителността и поддържа 99% ефективност.

Коментар