Oblak.bg обяви партньорство със SmarterTools


Водещата компания на пазара за облачни услуги у нас Oblak.bg обяви партньорство със SmarterTools Inc., в рамките на което клиентите на доставчика ще получат софтуер за управление на бизнеса, без да им се налага да правят допълнителни разходи за това.

Единственото условие клиентите да се възползват от предложението е да закупят ИТ ресурси на стойност 53 лева от уебсайта Oblak.bg. Софтуерният пакет включва най-новите версии на мейл сървъра SmarterMail, SmarterStats уеб анализи и SEO софтуер и SmarterTrack софтуер за обслужване на клиенти, а пазарната стойност на тези решения възлиза на 1464 лева.

Облак БГ се позиционира като първата компания в България, която предлага истински и изцяло автоматизирани облачни услуги. Това са гъвкави инфраструктурни решения, които са лесни за използване и изключително бързи, в същото време много надеждни и доказано сигурни, с гарантирана наличност на услугата от 99,95%.

Чрез сайта на компанията клиентите могат лесно и по най-ефективния начин да стартират собствен бизнес. Всеки потребител ползва и плаща за точно толкова облачни услуги, от колкото се нуждае. По този начин не се пилеят средства за неизползвани ресурси, подчертаха от доставчика.

SmarterTools Inc., с която Oблак БГ започна партньорство, е създадена през 2003 г. със седалище във Финекс, Аризона, като технологична компания, предлагаща софтуер за фирмено управление. Решенията на SmarterTools опростяват всекидневните ИТ операции на бизнеса в повече от 100 страни.

„Партньорството с компания като SmarterTools Inc. означава много за нас. Ние постоянно се стремим към съвършенство в предлагането на най-надеждните технологични решения и инструменти на нашите клиенти. Разпознаването на същите тези ценности в SmarterTools ни помага да намерим много допирни точки в общата ни кауза да работим в полза на малкия и среден бизнес и за неговото целесъобразно развитие”, каза Петър Рахнев, директор „Облачни Услуги” на Облак БГ.

На този етап целта на компанията е да помогне и покаже на малките и средни предприятия как точно могат да се възползват от неограничената мощ на облачната й инфраструктура. „Нашето партньорство със SmarterTools, комбинирано с неизчерпаемите ни ресурси, ще помогне на всяка компания да достигне желания растеж”, допълни Петър Рахнев.