Три хай-тек джаджи за жените от GearBest

Огромен брой предложения за хай-тек джаджи на примамливи цени обяви GearBest по повод три години откакто онлайн магазинът е на световния пазар. Тази седмица компанията акцентира и на 5 продукта за дамската аудитория, предвид деня на жената, който се чества на много места по света. Ето три от тях:

Xiaomi AMAZFIT Sports Smart Watch мери пулса и редица други показатели при спортуване

Множество удобства предлага смарт часовникът Xiaomi AMAZFIT Sports Smart Watch. Това устройство с цена около 120 долара мери пулса и редица други показатели при спортуване – изминато разстояние, височина, скорост и т.н., благодарение на GPS функционалност. В допълнение, смарт часовникът предлага забавление с музика – в него можете да съхраните до 500 песни, които да слушате при спортуване. Нещо повече, умната джаджа дава информация за времето и напомня за ангажименти. Xiaomi AMAZFIT се предлага до 31 март на флаш цена от 119,99 долара.

YUNMAI 1501 Mini Smart Fat Scales е необикновена везна за измерване на тегло, мазнини и вода организма, мускулна и костна маса

Интересен продукт е смарт везната YUNMAI 1501 Mini Smart Fat Scales, която също адресира нуждите на спортуващите дами. Това не е обикновена везна, а много по-функционално устройство с възможности за лесно измерване на теглото, мазнините и водата в организма, мускулната и костната маса. За целта се използва технология BIA Technology, която измерва показателите, като изпраща безопасен електрически сигнал с ниско ниво към тялото и измерва съпротивлението. Везната съхранява до 16 групи потребителска информация, а данните се съхраняват в облака и позволяват дългосрочни анализ на тялото. YUNMAI 1501 Mini Smart Fat Scales струва 29,99 долара, като тези цена е валидна с код YMMINI при покупки до края на март.

ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner ще почисти интелигентно цялата къща

Безценен помощник, не само на жените, разбира се, е роботът прахосмукачка – ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner, способен да изчисти цялата къща. Интелигентна система от сензори предотвратява колизии при работата на робота и предпазва мебелите от повреда. В допълнение, вградените в устройството технологии пестят енергия и време при почистването. Предвидени са няколко режима на почистване. Роботът е тих – генерираният от него шум не превишава 40 dB – и се справя с най-различни повърхности – подходящ е за подове, цимент, керамични плочки, килими и др. ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner струва 127,99 долара с купон RBTX5 при покупка до 31 март.

Коментар