DM50 – смарт часовник за бизнес и спорт

Смарт часовникът DM50 е многофункционален, икономичен и достъпен като цена

Смарт часовниците са практично допълнение към умните телефони, което прави комуникациите по-удобни и същевременно предлага редица полезни функции за хората, които обичат динамичния начин на живот. Представяме тук един многофункционален смарт часовник на страхотна цена.

Само за €26,96 се предлага в момента моделът DM50 Smart Watch в глобалния онлайн магазин Cafago. Тази джаджа съчетава възможностите на часовник и фитнес тракер, наред с редица други практични функции като следене на здравните показатели и качеството на съня.

DM50 има атрактивен дизайн и стил, който ще допадне на динамичните натури

Моделът впечатлява с големия, ярък 1,43-инчов AMOLED сензорен HD екран с резолюция 466х466 пиксела. Дисплеят с широк зрителен ъгъл покрива 98% от RGB цветовото пространство и остава ясно четим и на слънчева светлина.

Можете да персонализирате дисплея на DM50 Smart Watch с изобилие от предварително зададени циферблати, които отговарят на различни нужди и предпочитания, с лесно превключване между тях.

Визията на екрана може да се персонализира с предварително дефинираните циферблати

Смарт часовникът прави много по-удобни комуникациите с устройство, което всеки притежава днес – смартфона. След като свържете часовника към смартфона безжично чрез Bluetooth, можете да използвате DM50 Smart Watch за по-удобни разговори и възпроизвеждане на музика.

Ще виждате на малкия дисплей на ръката си обажданията по телефона и съобщенията от различни приложения, които ползвате – синхронно със смартфона, без забавяне, за да не пропуснете важна информация или разговор. Моделът е съвместим с Android и iOS смартфони.

DM50 е оборудван с икономични BT чип и сензор, както и с издръжлива батерия

Тази носима джаджа играе ролята и на фитнес тракер, който педантично проследява физическата активност. Моделът поддържа различни режими на спортна активност с изчерпателно записване на данните от упражненията.

В допълнение, DM50 Smart Watch следи здравните показатели на своя притежател. Смарт часовникът записва точно данните за сърдечната честота, нивото на кислорода в кръвта (сатурацията) и параметрите на съня, като така помага на хората водят по-здравословен начин на живот.

Дизайнът на DM50 е вдъхновен от магията на природата

Разглежданият смарт часовник е икономично устройство с дълготрайна батерия. Вграденият Bluetooth чип и сензорите се отличават с много ниска консумация на енергия, а батерията има капацитет от 400 mAh, като осигурява до 12 дни използване на часовника в нормален режим и до 35 дни в стендбай.

Предимство на DM50 Smart Watch е и неговата водоустойчивост по стандарта IP68. Добре уплътненото тяло предпазва смарт часовника от проникване на вода при миене на ръцете, от дъжд, пот и пръски. Не на последно място, устройството поддържа различни езици, за да отговори на нуждите на потребителите по целия свят.

DM50 се предлага в няколко различни цвята – светлосив, черен и зелен

Можете да купите смарт часовника тук: DM50 Smart Watch Fitness Tracker – само за €26,96 в глобалния онлайн магазин Cafago с доставка от китайски склад в рамките на 11-18 работни дни.

Коментар