Wise Game Booster – оптимизира РС-то за игри

Wise Game Booster автоматично намира локалните игри, инсталирани на компютъра, и ги добавя в списъка за анализи

Програмата Wise Game Booster позволява на напреднали потребители да оптимизират производителността на своите РС така, че да подобрят потребителското изживяване при игри.

Wise Game Booster включва широк набор от характеристики, а интерфейсът й е организиран в няколко панела за бърз достъп до функциите. Програмата автоматично намира локалните игри, инсталирани на компютъра, и ги добавя в списъка за анализи. Информацията за всяко заглавие включва тип на играта, име, разработчик, брой пускания, последно пускане, рейтинг и бележки.

В долната част на екрана Wise Game Booster показва предварителни данни за оптимизирания елемент, както и за прекратяването на процеси и услуги, за да се освободи памет.

Можете да зададете изпълнение на Windows Explorer като отделен процес с цел избягване на системни конфликти, автоматично да го рестартирате, за да не изчезва десктопът, както и да ускорите реакцията на програмите на преден план.

Wise Game Booster консумира малко системни ресурси, бързо реагира и прилага промените. Като цяло, програмата се явява полезен инструмент за оптимизиране на системата за видео игри.

Даунлоуд: Wise Game Booster

Коментар