Иновативен български софтуер с премиера на CeBIT

Софтуерът Quick Ordеrs позволява зареждане на електронно меню на телефона и поръчка

Българската компания Smart Tech Systems ще участва на панаира CeBIT 2017 с иновативен софтуер. Електронното меню за хотели и ресторанти Quick Ordеrs ще направи световната си премиера на водещото ИТ изложение в Хановер, Германия (20-24 март).

Quick Ordеrs се явява софтуерна платформа и мобилни приложения, които вкарват хотелите, ресторантите и плажните барове в дигиталната ера, посочиха разработчиците от пловдивската компания.

Посредством мобилното приложение, клиентите могат сами да заредят електронно меню на телефона си, да повикат сервитьор или да направят своята поръчка напълно автономно, без да се налага да чакат някой да дойде и да ги обслужи. Менюто поддържа над 10 световни езика и по този начин премахва езиковата бариера.

Quick Orders е изцяло български продукт и е безплатен за потребителите. Регистриран е в европейското патентно ведомство, като съвсем скоро предстои регистрация и в САЩ, уточниха от разработчика.

„Не сме измислили „топлата вода“. Вече има много подобни приложения, но това, което ни отличава, е иновативният подход, технологиите, които използваме, и бизнес моделът ни“, споделиха от Smart Tech Systems.

Коментари по темата: „Иновативен български софтуер с премиера на CeBIT”

добавете коментар...

  1. Йордан Попов

    Здравейте Стефан,

    Разработката на Quick Orders я стартирахме март 2015, а концептуалната идея се роди септември 2014 😉

    Поздрави,
    Йродан Попов

  2. Стефан

    Аз съм студент от русенския университет и тази идея я измислихме с колегите ми още миналата година като част от дипломния ни проект, който е система за управление на хотели. Освен поръчки предлага и много други полезни неща за персонала. Приложението е отдавна готово, но защитата ни още не е минала и не е публично… явно някой е измислил нещо подобно междувременно. Ако решим да продадем софтуера си след това всички ще мислят, че сме взели идеята от Smart Tech Systems

Коментар