Adata пуска Premier ONE карти с до 256GB

Новите SDXC карти Premier ONE достигат скорост на четене и запис съответно 290MB/s и 260MB/s и капацитет 256GB

Adata Technology обяви нова серия високопроизводителни microSD и SD карти Premier ONE, които предлагат капацитети до 256 GB и скорости на запис и четене съответно 260MB/s и 290MB/s. Серията се състои от UHS-II U3 Class 10 и UHS-I Class 10 карти.

Серията карти Premier ONE е подходяща за съхраняване на обемни файлове, вкл. видео, заснето в 4K и 8K резолюция, както и за VR приложения. Всички карти от серията са устойчиви на температури в диапазона от -25 до +85 градуса по Целзий.

SDXC картите достигат скорост на четене и запис съответно 290MB/s и 260MB/s, а microSDXC вариантът предлага 275MB/s при четене и 155MB/s при запис. И microSD, и SD версията поддържат V90 видео скорост или 90MB/s суров видео запис, което е повече от достатъчно за работа с 4K, 8K и VR съдържание.

microSDXC вариантът достига скорост от 275MB/s при четене и 155MB/s при запис

Приложенията за екшън камери и 360-градусови панорамни снимки ще могат да заснемат без необходимост от компресиране, забавяне или прекъсване по време на запис и най-вече, без да се намалява качеството на резолюцията, подчертаха от производителя.

Всички Premier ONE UHS-II U3 карти използват 3D многослойна флаш памет за максимално дълъг живот и производителност. Налична е автоматична поддръжка на корекция на грешките. Картите са устойчиви на вода, прах, удари и йонизиращо лъчение, което ги прави подходящи за използване на открито и при екстремни условия.

Потребителите ще могат да избират между варианти с капацитет от 64GB, 128GB и 256GB, съвместими с iOS, Windows, Mac OS и Android. Цените на новите продукти още не са обявени от производителя.

Коментар