Междузвездни войни IX в кината от 24 май 2019

Междузвездни войни Епизод IX излиза на голям екран след две години

Филмовото студио Дисни обяви тази седмица премиерните дати на ключови заглавия от репертоара си в близките няколко години.

Следващият епизод от сагата Междузвездни войни – Епизод IX ще излезе на голям екран на 24 май 2019 г. Филмът все още няма свое заглавие, но очакваният епизод вече вълнува феновете по цял свят.

Други две заглавия, които вълнуват милиони фенове, също получиха своите премиерни дати. Новият филм за легендарния Индиана Джоунс, който ще бъде направен съвместно с Lucasfilms, ще направи своя световен дебют на голям екран на 10 юли 2020 г.

Замръзналото кралство – една от анимациите на Дисни, която се превърна в култ за малки и големи, ще зарадва света на 21 ноември 2018 г., когато филмът излиза на голям екран.

Четвъртото голямо заглавие на филмовото студио – игралната версия на Цар Лъв, ще оживее в кината на 19 юли 2019 г., режисирана от Джон Фавро, който с Книга за джунглата успя да докаже, че този тип филми имат сигурно място в репертоара на Дисни.

Разбивачът Ралф ще се завърне за епичен сблъсък с интернет на 21 ноември 2018 г.

Премиерата на още едно любопитно заглавие на Дисни – филмът A Wrinkle in Time, режисиран от Ейва Джуверней и с участието на Опра Уинфри, ще излезе на голям екран по-рано от предвиденото в 3D – на 9 март 2018 г.

Коментари по темата: „Междузвездни войни IX в кината от 24 май 2019”

добавете коментар...

  1. Пешо

    Ще го излъчват точно след поредния епизод на “Дързост и красота”.

Коментар