Нет Инфо назначи Антония Велева за търговски директор

Антония Велева има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар

Антония Велева поема поста търговски директор на Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. От 11 май т.г. тя отговаря за продажбите и бизнес отношенията на дигиталната медийна и технологична компания.

Антония има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар. Работила е в международни компании, сред които са Eurisco (основен представител на Double Click за Гърция), Fortune, Digitalcosystems EMEA,  Adweb.

Като част от екипа, създал първата програматик среда в Гърция, тя работи за компанията – ексклузивен представител на Adobe Media Optimizer, която сполучливо въвежда в страната крос-медия форми на рекламни кампании.

„Щастлива съм, че след повече от 15 години се завръщам в България и ще имам уникалната възможност да работя с най-добрите експерти на дигиталния пазар в страната”, сподели Антония Велева по повод присъединяването си към Нетинфо.

Досегашният търговски директор – Ирина Поррузиан продължава да работи за развитието на търговските взаимоотношения на Нетинфо с клиенти и партньори като мениджър продажби.

Коментари по темата: „Нет Инфо назначи Антония Велева за търговски директор”

добавете коментар...

  1. Бай Танас на Кюшето

    Бе, к’во да Ви кажа за МЕДИИТЕ@?

  2. Saevar

    аз съм спрял да посещавам нетинфо от няколко месеца, пълно с малоумници и тролове там които коментират, отделно новините им са стари в симсъл че на други места са публикувани от поне ден преди да излязат при тях.

  3. нее

    аха да, много опит, мног нещо…

Коментар