Adata D16750 – външна батерия с огромен капацитет

Двата USB порта на Adata D16750 осигуряват общо 3,4A

Новата външна батерия D16750 на тайванската компания Adata отговаря на изискванията на стандарта IP67 за водо и прахоустойчивост плюс, като предлага и подобрена защита от удари.

Това обаче, което отличава най-много тази батерия, е големият капацитет от 16750 милиамперчаса (mAh). Моделът D16750 използва висококачествени LG клетки, а дизайнът на батерията комбинира алуминий и здраво силиконово покритие.

Adata D16750 е изпълнена във водо- и прахоустойчив корпус, с подобрена защита от удари

Съответствието с IEC стандартите и рейтингът IP67 означават пълна защита от прах и защита от вода на дълбочина до 1 м в продължение на 30 минути. Батерията има многослойна устойчива конструкция с метално ядро и ръбове, облечени в здрав, но гъвкав силикон.

Със своя капацитет от 16750 мАч, външната батерия на Adata позволява до пет пъти зареждане дори и на най-големите телефони и почти двукратно зареждане на 10-инчов таблет. Компанията е използвала премиум LG клетки за направата на батерията и е внедрила сложна електрическа верига за по-голяма защита.

Външната батерия Adata D16750 може да се ползва и като фенерче под вода

Двата USB порта на D16750 осигуряват общо 3,4A, като приоритет при зареждането се отдава на устройството с по-нисък процент на батерията. Процесите на заряд и разряд са синхронизирани.

Първоначалните версии на Adata D16750, които ще бъдат пуснати на пазара през август, ще се предлагат в сребристо, синьо и зелено и ще имат два порта и LED фенерче. Цените все още не са обявени от производителя.

Коментар