Външни батерии на Adata зареждат 4 пъти смартфона

Новите външни батерии на Adata се отличават с разнообразие от цветове и висока степен на защита

Тайванският производител Adata обяви няколко нови модела външни батерии с компактни размери и висока производителност. Устройствата се отличават с разнообразие от цветове, висока степен на защита, LED осветление и цени в диапазона 20-32 щатски долара, по предварителна информация от компанията.  

Трите нови модела P10050, P16750 и P20100 имат капацитет съответно 10050 mAh, 16750 mAh и 20100 mAh – достатъчно за пълно зареждане на смартфон над 4 пъти. Батeриите предоставят по два USB изходни порта, всеки с 2.0А, които позволяват едновременно заряд и разряд. Това на практика дава възможност на потребителите да зареждат две устройства или да зареждат едно устройство докато и самата батерия се зарежда.

Новите устройства са оборудвани с клетки с най-високо качество и специално създадена електрическа схема, която предпазва от прегряване и удължава живота на батерията. Всички части също са от материали с високо качество и пожароустойчиви корпуси, което отрежда на новите модели IEC 60950 стандарт за безопасност.

Коментар